Η Ιστορία μας

  1. Αρχική
  2. Η Ιστορία μας
 

Το 1989 ήταν μία χρονιά ορόσημο για την οικογένεια  Μορφοπούλου. Μια χρονιά που έγινε τέλος και αρχή της ζωής μας.  Ήταν η χρονιά που ξαναβρήκαμε τον δρόμο πίσω στην Ελλάδα. Αφήσαμε πίσω τον Καναδά που μέχρι τότε υπήρξε το κέντρο της ζωής μας. Αφήσαμε πίσω τους παιδικούς μας φίλους, τις σχολικές αναμνήσεις, τις υποσχέσεις που δώσαμε να συναντηθούμε με τους φίλους μας την τάδε μέρα, στο τάδε μέλλον. Γυρίσαμε στον τόπο των γονιών μας  για μία νέα αρχή. Αιχμή του δόρατος ο πατέρας μας. Μας έδωσε το έναυσμα που χρειαστήκαμε για να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο και διαφορετικό. Αυτό το καινούριο και διαφορετικό σύντομα πήρε μορφή και ονομάστηκε AXIOM.

 

Η εταιρεία μας αναπτύχθηκε και σύντομα έγινε ένας όμιλος εταιριών που δραστηριοποιείται στον χώρο του Εταιρικού και Διαφημιστικού Δώρου ως κατασκευάστρια εταιρεία. Συνεχίσαμε δυναμικά σαν εισαγωγική εταιρεία με αποκλειστικές αντιπροσωπείες εταιρειών  προσφέροντας στον πελάτη μας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής αισθητικής.

 

Δεν ήταν αρκετό! Οραματιστήκαμε κάτι νέο και καινοτόμο για την Ελλάδα. Κάτι   που στο εξωτερικό ήταν ήδη καθιερωμένο. Έτσι οδηγηθήκαμε στην δημιουργία ενός νέου brand που θα ασχολιόταν αποκλειστικά με τα παιδιά, την αποφοίτηση και την βράβευση.  Τα αυθεντικά Ενθυμήματα «Θυμήσου».

 

Τα αυθεντικά ενθυμήματα « Θυμήσου»  είναι αναμνηστικά ειδικά σχεδιασμένα και μελετημένα για ΣχολείαΚολλέγιαΠανεπιστήμιαΑθλητικούς Συλλόγους και Συλλόγους Γονέων. Αναμνηστικά ιδανικά για απόφοιτους  και αθλητές.

 

Μερικά από τα είδη μας είναι:

Σχολικά Ενθύμια

Βραβεία Επιβράβευσης

Πλακέτες αναμνηστικές

Κύπελλα & Μετάλλια

Έπαθλα

Αναμνηστικά Αποφοίτων αλλά και για τα πρωτάκια

Μπρελοκ & Κρεμαστά λαιμού

Μπλούζες & καπέλα

Αναμνηστικά Εκπαιδευτικών

Ειδικά σχεδιασμένα βραβεία και αναμνηστικά αποφοίτων

Lanyards, Στυλό, Powerbanks

 

Η πολυετή πείρα μας στον χώρου του διαφημιστικού δώρου μας επιτρέπει να πάρουμε την δική σας ιδέα και να την υλοποιήσουμε. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να βρείτε το αναμνηστικό εκείνο που θα κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις των μαθητών, φοιτητών και αθλητών σας. Να θυμούνται το σχολείο που τελείωσαν, τον αγώνα που δώσανε και την νίκη για την οποία πάλεψαν. Να τους έρχονται στο νου όλες οι όμορφες στιγμές που περάσανε και να νοσταλγούν τα σχολικά τους χρόνια. Να θυμούνται την ημερομηνία που έγινε σταθμός της ζωής τους.

 

Τα αναμνηστικά «Θυμήσου…» θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το δικό σας κύκλο αναμνήσεων. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αναμνηστικό ειδικά σχεδιασμένο για  το δικό σας εκπαιδευτήριο που θα κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις των αποφοίτων στο πέρασμα του χρόνου.